Ontdek ons luchmenu vanaf 12,-euro

Op zoek naar een sportief avontuur ?
dan ben je hier aan het juiste adres

Tennisschool B.K.K.M. vzw

In Tenniscentrum Alken is er gedurende het hele jaar een gerenomeerd Tennisschool actief, Tennisschool BKKM vzw, waar zowel competitief als recreatief kan getraind worden.

Al de trainingen en stages worden gegeven door gediplomeerde en bijgeshoolde trainers.

Onze Tennisschool is zowel gespecialiseerd in het opleiden van een jeugdspeler tot een hoog niveau maar ook om recreanten zich te laten amuseren op en naast het tennisplein.

Tennisschool BKKM vzw biedt daarom ook een volledig jaarprogramma aan : 

  • Paasstages : Jeugdstages zowel eerste als tweede week van de paasvakantie
  • Lentetrainingen : vanaf half april tot eind juni lentetrainingen voor jong en oud.
  • Zomertrainingen : Tijdens de grote vakantie worden er een tal van lessenreeksen, stages, stages met tornooibegeleiding, .... georganiseerd.
  • Wintertrainingen : vanaf begin oktober tot eind maard worden er wintertrainingen georganiseerd voor jong en oud.
  • Conditietrainingen : heel het jaar door worden er conditietrainingen gegeven voor onze jeugdspelers.
  • Volwassentrainingen : er worder tijdens de grote vakantie stages gegeven en in de winter elke week groepstrainingen voor volwassenen.

Tarieven : tennislesuur privé 30 Euro / uur en in groep 9 Euro / uur ( op basis van 4 spelers ) tijdens het zomerseizoen.

Iedereen ( jeugd en volwassenen ) die lessen volgt bij Tennisschool BKKM vzw op Tenniscentrum Alken tijdens de winter of zomer wordt ook automatisch lid van Tenniscentrum Alken vzw ( buitenpleinen ).  Indien je bij een andere club officieel bent aangesloten tijdens de zomer krijg je als volwassene het tarief 2de club : 80,00 Euro in plaats van 125,00 Euro.

Dit lidmaatschap bevat de jaarlijkse verzekering bij Tennis Vlaanderen en het gratis gebruik van de buiten - en binnenpleinen gedurende de zomerperiode ( 1 april tot 30 september ).  Dit wil zeggen dat je dan gratis mag spelen buiten en binnen bij slecht weer.

Voor vragen of meer info mag U steeds contact opnemen met ons, we helpen je graag verder.

Bernard Knapen

Tenniscentrum Alken

Tennisschool BKKM vzw

0475/322659

info@tenniscentrumalken.be