Ontdek ons luchmenu vanaf 12,-euro

Op zoek naar een sportief avontuur ?
dan ben je hier aan het juiste adres

Zomertrainingen 2014

Beste ouders, jongens en meisjes,

Aangezien onze jongeren steeds meer belangstelling vertonen om competitie te spelen, hebben we enkele nieuwe mogelijkheden voorzien in het trainingsaanbod !

Vanaf deze zomer zijn ook de volgende formules mogelijk :

  • pakket van 15 uren met 2 spelers per veld en trainer.
  • pakket van 15 uren met 3 à 4 spelers per veld en trainer.

De spelers kunnen zich samen inschrijven of worden, in geval van individuele inschrijving, door de trainers gekoppeld op basis van kracht, leeftijd en spelniveau.

Deze trainingen worden gepland in overleg met de trainer, rekening houdend met de vakantieplanning en de tornooien van de deelnemers.

Vermits een wedstrijd een mentale confrontatie is tussen 2 spelers willen wij vanaf dit jaar onze spelers dan ook de gelegenheid geven in soortgelijke situatie te trainen. Deze formule met onderlinge confrontatie is ongetwijfeld de beste manier om het technisch en het mentaal aspect binnen een bepaalde spelsituatie te bespreken. Uiteraard zullen deze trainingen fysisch intensiever zijn.

Voor inschrijvingen of meer inlichtingen en vragen contacteer Bernard Knapen op het gsm-nummer 0475 /32 26 59, op het clubhuis 011/31 25 83  of per e-mail: info@tenniscentrumalken.be !