Ontdek ons dagelijks lunchmenu ( dagsoep en hoofdgerecht ) voor 14,00 Euro !!!


Inschrijven wintertrainingen '19 - '20 voor jeugd en volwassenen !!!

 

Tennisschool B.K.K.M. vzw

In Tenniscentrum Alken is er gedurende het hele jaar een gerenomeerd Tennisschool actief, Tennisschool BKKM vzw, waar zowel competitief als recreatief kan getraind worden.

Al de trainingen en stages worden gegeven door gediplomeerde en bijgeshoolde trainers van Tennis Vlaanderen.

Onze Tennisschool is zowel gespecialiseerd in het opleiden van een jeugdspeler tot een hoog niveau maar ook om recreanten zich te laten amuseren op en naast het tennisplein.

Tennisschool BKKM vzw biedt daarom ook een volledig jaarprogramma aan : 

  • Krokusstages : tijdens de krokusvakantie organiseren we jaarlijks in stage voor onze jeugd in de voormiddag.
  • Paasstages : Jeugdstages zowel eerste als tweede week van de paasvakantiePaasstages : Jeugdstages zowel eerste als tweede week van de paasvakantie
  • Lentetrainingen : vanaf half april tot eind juni worden er 10 weken lentetrainingen georganiseerd voor jong en oud.
  • Zomertrainingen : Tijdens de zomervakantie worden er een tal van lessenreeksen, stages, stages met tornooibegeleiding, .... georganiseerd.
  • Wintertrainingen : vanaf begin oktober tot eind maart worden er gedurende 22 weken wintertrainingen georganiseerd voor alle jeugdspelers en volwassenen.
  • Conditietrainingen : heel het jaar door worden er conditietrainingen gegeven voor onze jeugdspelers.
  • Volwassenstages : er worder tijdens de zomervakantie stages georganiseerd van maandag tot vrijdag tussen 19 en 21 uur.

Tarieven : tennislesuur privé 32,00 Euro / uur en in groep 9,00 Euro / uur ( op basis van 4 spelers ) tijdens het zomerseizoen.

Iedereen ( jeugd en volwassenen ) die lessen volgt bij Tennisschool BKKM vzw op Tenniscentrum Alken tijdens de winter of zomer wordt ook automatisch lid van Tenniscentrum Alken vzw ( buitenpleinen ).  Indien je bij een andere club officieel bent aangesloten tijdens de zomer krijg je als volwassene het tarief 2de club : 80,00 Euro in plaats van 125,00 Euro en voor alle andere leeftijden is het tarief zoals vermeld op de website.

Dit lidmaatschap bevat de jaarlijkse verzekering bij Tennis Vlaanderen en het gratis gebruik van de buiten - en binnenpleinen gedurende de zomerperiode ( 1 april tot 30 september ).  Dit wil zeggen dat je dan gratis mag spelen buiten en binnen bij slecht weer gedurende de zomer.

Voor vragen of meer info mag U steeds contact opnemen met ons, we helpen je graag verder.

 

Bernard Knapen
Tenniscentrum Alken
Tennisschool BKKM vzw
0475/322659
info@tenniscentrumalken.be