Update 29/10/2020 !!! 

Beste allemaal,

Zoals jullie wellicht hebben vernomen via de media mag er vanaf donderdag ochtend, 29 oktober '20 niet meer indoor gesport worden voor iedereen vanaf de leeftijd van 13 jaar en ouder ( geboren in 2007 en vroeger ).

Dit wil zeggen dat indoor tennis vanaf 13 jaar en ouder niet meer mogelijk is vanaf donderdag ochtend, 29 oktober '20 tot het moment wij bericht krijgen dat het wel weer toegestaan is !!!

Op het moment dat er terug mag indoor gespeeld worden zullen wij iedere abonnementhouder de gemiste speelbeurten op zijn of haar account van Tennis Vlaanderen zetten om zo de gemiste speelbeurten te kunnen inhalen.

Wij zullen jullie dan ook tijdig laten weten wanneer er terug indoor mag gespeeld worden.

Voor de fijnproevers die thuis willen genieten van Cherif & Latifa hun keuken bekijk hier zeker onze afhaalgerechten die jullie dagelijks kunnen afhalen tussen 17 en 21 uur na telefonische bestelling.

Maar opgelet !!!

Voor alle leden van Tenniscentrum Alken vzw ( buitenclub ) is het mogelijk om tot eind november nog buiten te spelen na reservatie online via Tennis Vlaanderen. Enkelspel is toegelaten maar dubbel is ten strengste verboden.

Wij brengen de buitenpleinen piek fijn in orde om jullie toch nog wat tennisplezier te gunnen op de buitenpleinen en dit zolang het mogelijk is om nog buiten te spelen ( stop bij vriesweer ).

Wat betreft Tennistrainingen van Tennisschool BKKM vzw : alle trainingen ( voor alle leeftijden ) zullen per direct worden stopgezet tot en met woensdag 18 november '20. Wij gaan iedereen persoonlijk hierover contacteren met een woordje uitleg.

Voor iedereen : veel moed, een goede gezondheid en zorg goed voor elkaar en jezelf.

 

 

 

Bernard & Kristel